toateBlogurile.ro

luni, 19 decembrie 2011

Lista jigodiilor comuniste care mor greu

Mircea says:
"1. Gral Iulian Vlad :1931-… sa traiasca
2. Ion Dinca :1928-2007=79 ; tanar saracu’
3. Ion Iliescu : 1930…. sa traiasca
4. Alexandru Barladeanu: 1911-1997; 86 ;KGB-ul!
5. Silviu Brucan: 1916-2006=90 ; si i-au gresit operatia!
6. Manea Manescu: 1916-2009=93; e bine?
7. Ion Gh.Maurer :1902-2000=98 ; e bine ,domnule Duca?
8. Alexandru Dragici: 1913-1993=80 ; jigodia dracu’
9. Constantin Dascalescu: 1923-2003=80; suficient
10. Paul Niculescu Mizil:1923-2008=85; plus ca traieste Serghei
11. Emil Bobu: 1927…. ; credeati c-a murit, asa-i?
12.Nicolae Plesita: 1929-2009=80; asta merita numa’n gura
13.Stefan Andrei: 1931….; traieste si el si nevasta-sa
14.Alexandrina Gainuse; 1932….; mare intelectuala in viata
15.Suzana Gadea:1919….; intelectuala si mai mare; ceva matusa de-a lui Mihai Gadea, ca prea era destepta!"
Toti astia au fost intretinuti dupa '89 de statul roman. Au fost rasplatiti pentru participarea la conducerea statului cu pensii speciale grase, in timp ce victimele lor s-au ales cu viata distrusa, si, bineinteles, cu pensii mici fiindca n-au cotizat ca astia.

Iliescu a decis in anii '90 ca pentru securistii, generalii si diplomatii romani trebuie infiintat un grup privilegiat de pensii, cu reguli mai profitabile. In timp ce cetateanul iesea la pensie luandu-se in considerare media salariala pe toata viata, la ei se lua in considerare ultimul salariu primit, cand erau in culmea carierei (spor de vechime, avans ierarhic etc. etc. etc.). Diferenta de bani era luata din fondurile cotizate in cealalta grupa.

Printre itele acestei decizii se intrevede nucleul de putere care conduce in continuare Romania. Si de aici vine si amaraciunea celor care au luptat impotriva Securitatii:

In lupta dintre oameni si securisti, Iliescu si PSD au decis prin aceasta lege cine sunt castigatorii.

4 comentarii:

  1. Doamne, cit de idiot poti fi ! Cum ai vrea tu sa moara MORTII ?! Mai ai frati ca tine, imbecilule ? Iar securistilor poti sa le faci o succtiune ! Ai priceput ? Sau felatie(cauta in dictionar ca pentru tine termenul e neologism ) ! Nu mai amestecati o conducere criminala, pusa de straini, cu sprijinul dementilor abrutizati de secarica care au votat ca pe stadion, cu altii !Du-te dracului !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai nene, care e legea aia din anii '90? Aud? Nu de alta dar ma pricep.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Jigodiile" acelea Comuniste sunt urmașii Dacilor şi nu vor murii niciodată prin ce-au clădit cât au fost la putere. Faptele îi fac nemuritori. Jigodii sunt cei care azi dărmă tot ce sub ei s-a construit.Şi n-au reușit încă să distrugă tot. Ore cât vă mai rabdă acest minunat popor care a învățat să rabde cam pre mult. Dar într-o zi..., că va vei o zi şi" când foamea ne va răscula/ Şi nu vom mai putea răbda"...veți fi felicitați " călduros" pentru istoricele realizări postdecembriste. Ali reușit marea performanță ca în 22 de ani să distrugeți 1260 de unități economice şi să lăsați fără locuri de muncă peste 4 milione de Români, care au plecat în lumea largă să-şi câștige existenta, să nu moară de foame în țara lor Asta da performanță.Pagubele produse de voi, ăştea cei faceți jigodii pe ci care lau construit, sunt de mii de miliarde de euro. Să vă fie rușine! Când vă citesc tâmpeniile pe internet, sau vă ascult comentariile pe posturile de televiziune, mă apucă o scârbă viscerale şi aștept cu răbdare clipa când veți dispărea definitiv din peisajul mioritic al României Şi ziua aceea, așteptată de toți Românii adevărați, va veni.

    RăspundețiȘtergere
  4. ROMÂNI!
    Treziți-vă!Treziți-vă,Români!
    Ce spun DESPOȚII sunt minciuni.
    E timpul să pornim cu toți
    Să curățim Ţara de hoți...
    Popor uitat de-aleşii tăi,
    Alungă hoții dintre ei,
    Tu, fă JUSTIȚIE să fie,
    DREPTATE-n Ţară, armonie
    Şi BINELE are să vie.
    JOS! cu neagra TIRANIE!
    Treziți-vă! E de-nţeles:
    Nu-i altă cale de ales

    RăspundețiȘtergere

toateBlogurile.ro