toateBlogurile.ro

miercuri, 11 mai 2011

Vrajeala cu Basescu securist

Vrajeala suna asa: "Basescu a fost informator al Securitatii pentru ca sa devina atasat comercial la Anvers."

Mai, nu ii interzicem politic pe turnatori pentru ca au dat blablauri. Ci pentru ca AU FACUT RAU unor oameni dandu-i pe mainile Securitatii (care apoi le distrugea vietile), numai ca sa beneficieze de avantaje. Era un test, ca sa vada cat de avansat pe calea "omului nou comunist". Daca erai in stare sa-ti trimiti mama la puscarie atunci da, erai evoluat ideologic si meritai avansat, om de incredere al regimului Republicii Socialiste Romania.

Informari ca cele ale Monai Musca care calitatea ei de ghid turistic pentru straini scria "nu am vazut nimic deosebit" erau fix pix.



Cand USLasii si toti liderii care gandesc in locul lor de la Antene vor veni cu numele UNEI persoane care a suferit din cauza ca Basescu l-a turnat la Secu’ atunci discutia merita continuata. Hai ca nu e greu pentru un ditamai trustul de presa, ca verisoara lui Voiculescu a iesit singura la iveala.

Pana atunci ei sunt ca in cazul : “dar eu CRED in ciupacabra!” “CRED ca Elvis traieste!” “CRED ca Crin Antonescu/Mircea Geoana merita sa devina Presedinte!”.

Crezi in pana mea ce vrei, daca-ti face placere, dar sa nu te astepti de la mine la altceva decat la un dat din umeri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

toateBlogurile.ro