toateBlogurile.ro

joi, 21 aprilie 2011

Vantu s-a laudat ca a ucis oameni 2

Partea a doua e MAI INTERESANTA decat partea soc de ieri, dar bucatile interesante sunt mai risipite. Asta e partea de discutie in care Vantu incearca sa-l convinga pe Ghita de prietenia lui. E o inregistrare separata, despre care Ghita spune ca a fost facuta de Vantu si data de el pe piata ca sa dovedeasca ca sunt prieteni.

Ce se spune lumineaza o mare parte din trecutul recent al Romaniei, mai ales partea in care SOV spune ca ZIARISTII SUNT INTERDEPENDENTI DE CLASA POLITICA. Iar partea cu Elena Udrea e exploziva.



Transcriptul nu e identic pentru ca nu sunt platit pentru asta. Luati-l asa cum este si ascultati daca vreti tot.


"ce mai faci, cum mai stai cu controalele la stat"
bai haideti sa nu mai aparem ca certati, nu mai fi nelinistit, nu vreau sa te lucru pe la spate, sunt unii care te mint
eu nu mai pot sa sustin Realitatea, decat daca vand. Si de ce sa vand, cand te-am gasit pe tine
am pierdut licitatia pt fotbal
aranjament cu money channel

SOV este agresiv, Ghita e mereu in aparare.



Discutii despre inchirierea de la Coresi

SOV:Pe Druica l-am futut prea tare in gura si el e om de buna calitate.
Ghita: Stati ca nu-i asa, ei au marit de 4 ori pretul

Bine il aducem pe Cosmin, dar sunt ciufuti, scandalagii (si Cretuleasca). Il aducem pe Dinescu si Stelian Tanase, ca ai nevoie de greutate. Cioroianu vrea sa vina si el.

SOV: Cum stai cu banii? Poti respira? Respiri?
Ghita: Da, bine, e ok.

SOV: Sta Blejnar cu ochii pe tine ca butelie.
Ghita: Da, dar din pacate pentru Blejnar, sub Blejnar sunt doi baietii care nu asculta de Blejnar, asculta de altii si vor sa-l schimbe pe Blejnar.
SOV: Sa nu crezi ca ai vreun prieten pe undeva, sa nu te bazezi pe ei.

Pe 27 vor sa anunte pacea.

Mai era cineva cu ei, probabil o piesa mai putin importanta.

SOV: nu mai da informatii la evz si la kamikaze despre razboiul dintre noi
Ghita: nu sunt eu vinovat, n-am decat o pila la evz.

Ghita: La CSAT s-a ordonat sa se opreasca toate contractele cu Asesoft
SOV: ai devenit important

SOV: daca nu intram cu imaginea ca ne certam era mai bine



SOV: Statul Moldova mi-a furat 50 milioane de euro. Du-te tu sa rezolvi asta, ca partener al meu, iti dau mana libera.
Ghita nu se grabeste sa accepte.

SOV: ce mai ai nevoie acum?
Ghita: de liniste
SOV: stai linistit, din partea mea. Daca vrei il scot si pe Ion (Ile Cezar, retinut si el pentru santaj) de acolo. Cine vrei sa fie in consiliu?
Ghita: Enache.
SOV: Bine tata, esti liber. Daca vrei iti dau tie tot consiliul.

probleme cu audienta. Vantu ii spune ca nu trebuia sa-i dea afara Ursu si Stanca.

Ghita: I-am zis lui Ponta: O fut pe ma-ta, vii acum la televizor ca nu avem audienta. Bine, zice asta, vin, fac ce vrei tu, fac breaking news.

SOV: Basescu nu-l da afara pe Boc pana in toamna. Urmatorul PM va fi Elena Udrea. Fa-ti o relatie cu ea. Dar nu prin Cocos, ca are disensiuni majore cu el.
Ghita: incercam sa facem o relatie cu ea, dar e foarte zgarcita. Foarte zgarcita.
SOV: Elena Udrea e foarte inteligenta, nu te lasa inselat de aparente. (admirativ) Si e tenace, e foarte tenace. Iubeste puterea asa cum o iubesti si tu.
Ghita: cu intuitie foarte buna, si ambitie, de asta ne si apropiem asa de usor.
SOV: Stii cine o sa-i ia gatul lui Basescu?
(amandoi): Udrea!
SOV: da, intr-un fel sau altul, ori il ataca...
Ghita: ..ori e vulnerabilitate. Da.


SOV: Suntem interdependenti de clasa politica.

SOV: Nu incerca sa-ti minti invitatii ca ti se duce buhul. Nu-i aduce in capcane.

SOV: la revedere, onorat sa fiu contemporan. Si dormi linistit, Vantu nu lucreaza pentru tine.

UPDATE:
"Înregistrarea a fost făcută de Vîntu şi nu este completă, este prelucrată. Au fost scoase mai multe pasaje care îl deranjează", a declarat pentru EVZ Sebastian Ghiță, managerul Realitatea TV.
"Vîntu a încercat în repetate rânduri să-mi impună condiţiile lui şi am avut mai multe discuţii. Toate sunt la procurori în dosar. Vîntu nu a renunţat niciodată la a-mi cere bani.
Am refuzat întodeauna cererea sa de a acţiona în numele lui, de a-l reprezenta de a face ceea ce doreşte. El voia să spun tuturor că că eu lucrez pentru el, că el ştie tot ce fac eu, că suntem asociaţi, că el gândeşte şi eu acţionez".

UPDATE 2
Un transcript complet gasiti aici: http://www.paginademedia.ro/2011/04/stenograme-spectaculoase-in-cazul-vintu-razboiul-ghita-vintu-un-joc-de-ochii-lumii/

UPDATE 3
Antenele au cerut de mai multe ori sa nu se mai faca arestari dupa ureche, ci cu flagrant. Ei bine, in cazul lui Vantu s-a organizat unul, Ion Ilie primind cei 150.000 de euro inscriptionati de procurori la sediul Realitatea.
Incep sa cred ca Vantu nu e numai falit, ci si cu datorii la niste mafioti adevarati; cum sa risti tu pentru 150.000 euro cand stii ca a mers deja odata la politie pentru amenintare?

UPDATE 4
Arestarea lui SOV se decide acum. Pentru ca au expirat cele 24 de ore ale retinerii insa SOV a plecat acasa. Ramane ca sa fie arestat daca asa decid judecatorii.

Cateva cuvinte dpdv juridic: NU ARE NICI O RELEVANTA pentru caz daca Vantu a ucis oameni sau nu. El l-a amenintat cu moartea pe Ghita Sebastian si asta este inregistrat pe caseta, nu mai conteaza daca e adevarat sau a mintit pentru ca sa-l inspaimante.

Mai mult, arestarea lui Vantu se cere singura nu numai pe un cap de acuzare ci pe doua:
- "probe şi indicii temeinice in sensul săvârşirii infracţiunii." ori la amenintare ce proba mai vrei decat inregistrarea amenintarii?
- "comportamentul acuzatului naste suspiciunea ca: va influenta in mod ilegal coacuzatii, martorii sau expertii sau va determina pe altii sa procedeze in acest sens". Pai dupa ce l-a tinut pe urmaritul general Nicolae Popa in Thailanda pe banii lui 5 ani de zile, ascunzandu-l de statul roman, ar fi cazul sa vada si judecatorii evidenta.

UPDATE 5
A iesit la iveala discutia finala dintre Vantu si Ghita, din momentul santajului. Procurorii au publicat-o in referatul prin care au cerut arestarea.

Vîntu: Tu ai intrat într-un joc, ale cărui reguli nu le ştii. Ai intrat între..., ca un naiv, că eşti încă un naiv, eşti prea mic, ai intrat între două grupări uriaşe.
Ghiţă: Adică?!
Vîntu: Vezi-ţi doar de business!
Ghiţă: Păi, nu m-am băgat.
Vîntu: Că-ţi rupem gâtul ori gruparea mea, ori gruparea Chiorului îţi rupem gâtul dacă ne-ncurci, dacă vom considera că ne-aduce un avantaj strategic în războiul nostru, ca la....


Toata discutia pe hotnews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

toateBlogurile.ro