toateBlogurile.ro

joi, 14 aprilie 2011

Mafia PSD, viitorul tarii (in viziunea USL). Azi deputatul PSD Mircea Draghici


Daca va inchipuiati ca in Arges Constantin Nicolescu a fost singurul rechin va inselati amarnic. Sigur, el poate fi considerat "Marele Alb" dar sub atenta lui coordonare au prosperat si rechini mai mici din alte specii, precum anonimul deputat PSD de Arges, Mircea Draghici.

Pana acum Mircea Draghici s-a remarcat doar cu ocazia protestului PSD in favoarea eliberarii lui Niculescu. Credeti ca o facea dezinteresat? Nu...o facea pentru ca vedea ca funia se apropie de par si in cazul lui.



Iar temerile lui erau perfect justificate pentru ca Serviciul teritorial Arges al DNA, probabil cel mai activ din toata tara (asta si datorita faptului ca in cei douazeci de ani de conducere efectiva a judetului de catre partidul lui Iliescu, indiferent ca s-a numit FSN, FDSN, PDSR sau PSD, "mafia cu manseta albe" din judet a prosperat nederanjata de nimeni si de nimic),  a disjuns din dosarul lui Nicolescu un alt dosar in care atat Nicolescu cat si Mircea Draghici sunt acuzati de trafic de influenta in favoarea unei firme din Bucuresti - SC European Consulting - specializata pe studii de fezabilitate pentru proiecte cu finantare europeana.

Cum functiona de fapt mecanismul: Constantin Nicolescu a ordonat primarilor PSD din comunele judetului sa incheie obligatoriu contracte de consultanta cu SC European Consulting, o firma din Bucuresti, desi sunt sute de firme cu acelasi profil in toata tara.

Mai mult, i-a trimis pe primari sa semneze la Bucuresti contractele, nu la ei in comuna cum era normal. In cadrul anchetei DNA unii au preferat sa minta decat sa recunoasca amanuntul acesta degradant, precum si altele, asa ca DNA a pus 7 primari din judetul Arges sub urmarire pentru marturie minincinoasa.

Problema cea mare este ca nici unul din studiile de fezabilitate nu s-a finalizat cu ceva concret, ci doar cu un teanc de hartii. DNA a concluzionat: "Contractele au fost incheiate fara ca primariile comunitatilor sa obtina vreun folos si fara sa se impuna incheierea unor astfel de contracte, scopul fiind acela ca societatea SC European Project Consulting sa obtina in mod facil sume de bani."

Si acum vine bomba: Pornind de la inregistrarile telefonice ale celor doi politicieni DNA a ajuns la concluzia ca firma din Bucuresti este controlata in realitate de deputatul Draghici.

Deci practic baronul Nicolaescu le-a ordonat primarilor sa-l plateasca pe pretenarul lui, deputatul Draghici, cat vrea acesta. Din bani de la buget, desigur.

Pentru un astfel de contract firma din Bucuresti percepea un tarif mediu de 4850 de euro fara TVA. Tinand cont ca pana acum au fost chemati sa dea cu subsemnatul nu mai putin de 25 de primari PSD din judet (deocamdata), rezulta ca numai din condei firma controlata de Draghici a obtinut aproximativ 120.000 de euro fara TVA.

Acum intelegeti de ce s-a agitat atata deputatul Draghici pentru eliberarea lui Nicolaescu? Si de ce Ponta si atatia parlamentari PSD si PNL si-au scos membrii in strada ca la sfintele moaste in fata sediilor PDL ca sa ceara eliberarea baronului local martirului persecutat de dictator?

In fata acestor acuzatii cum credeti ca a procedat deputatul Draghici? In stilul arhicunoscut al USLasului roman ("hotul striga hotii"), a solicitat in Parlament (parca ar fi parlamentul lu` tacso)  ca Directia Nationala Anticoruptie sa fie scoasa de sub control guvernamental prin Ministerul Public si mutata sub coordonarea Consiliului Superior al Magistraturii, acolo unde inca mai exista oameni fideli PSD-ului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

toateBlogurile.ro