toateBlogurile.ro

luni, 28 martie 2011

Telegramele Wikileaks

Am incercat sa gasesc sursa telegramelor diplomatice aparute in presa pe site-ul wikileaks, pentru inceput fara prea mult succes. Nici nu am acordat mai mult de jumatate de ora acestei actiuni, recunosc, dar este un semn periculos: un user obisnuit nu are atata timp de irosit pentru a accesa un site.

Nu intri des peste un razboi informatic in desfasurare.

wikileaks.org nici nu mai exista. Te trimite pe un site mirror - mirror.wikileaks.info care este la randul lui inutil: nu apar decat titlurile unor articole, dar nu si continutul.

Wikileaks nu este atacat numai de puterea politica, ci si de multinationalele care fac parte din establishement. Amazon le-a interzis serverele sale, Pay Pal si Bank of America le-au blocat posibilitatea de a colecta donatii care sa-i ajute sa reziste. O armata de hackeri guvernamentali vaneaza permanent site-ul.

Casele celor care ii ajuta sunt luate cu asalt de serviciile secrete germane, engleze, etc.

Pe wikileaks.info exista mai multe site-uri mirror, cele mai multe nefunctionale. O alta adresa este www.wikileaks.is/Mirrors.html

http://wikileaks-ro.blogspot.com e o porcarie infecta, tone de dezinformare pe subiectele pe care le stapanesc si probabil si celelalte sunt de acelasi nivel. DACA exista ceva bun, e greu de scos.

Site-ul care functioneaza deocamdata este http://213.251.145.96/. Va dati seama, nici macar nu contine wikileaks. Ati retinut numerele? Degeaba, poate ca nu va mai fi disponibil peste o saptamana.

Acolo am gasit - si am downloadat telegramele. Raza de speranta sunt torrentii, pe care se gasesc atat telegramele, cat si intreaga arhiva wikileaks.

E dificil pentru un site ca wikileaks sa isi indeplineasca scopul cand este vanat. Daca nu poate comunica direct cu userul obisnuit, ci doar prin intermediul presei, e ca si mort. Pentru ca presa, la fel ca si Pay Pal, tinde sa faca parte din establishement.

Pentru ca numai pe Giorno consideram ca oamenii au dreptul sa vada adevarul cu ochii lor:
Descarca
Torrentul Cablegate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

toateBlogurile.ro