toateBlogurile.ro

joi, 17 martie 2011

Mass-media din Ro, un dezastru mai mare decat cel din Japonia :-)

Nu va lasati manipulati cu stiri alarmiste din Japonia, situatia nu este asa cum se prezinta la televiziuni si in ziare.

Dupa cum puteti vedea in film, japonezii in dezastru sunt mai calmi si mai cu bun simt decat romanii manipulati de televiziuni. S-ar putea spune ca mass-media din Ro i-a afectat mai mult pe romani decat cutremurul pe japonezi. :-)



Diferente fata de aberatiile din Romania:

1. Nu pot avea loc explozii nucleare intr-o centrala japoneza. Fizic e imposibil, pentru ca http://inliniedreapta.net/in-japonia-cad-bocanci-din-cer/

2. Problema principala e blocarea mijlocelor de transport - sosele, cai ferate acoperite de resturi, aeroporturi distruse. Din aceasta cauza ajutoarele sosesc greu, distributia la magazine se face greu. Marius Delaepicentru va transmite sa trimiteti bani, nu obiecte. Obiectele ocupa timp si spatiu care sunt adevarata lipsa acum. In plus trebuie triate si in final se arunca jumatate, care trebuie la randul lor distruse ecologic.

3. Din cauza blocajului japonezii incep sa plece temporar din Tokyo spre regiunile mai putin congestionate din Sud, care nu au avut de suferit.

Si pastrati legatura cu bloggerul roman Marius Delaepicentru, care traieste in Hiroshima: http://delaepicentru.wordpress.com

13 comentarii:

  1. interesant blog, v-am luat in blogroll

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi fain, si al tau e interesant, asa ca te pun si pe tine in blogroll.

    RăspundețiȘtergere
  3. se exagereaza domne prea mult si cand se da o stiri asa se comenteaza de parca a cazut o bomba mare :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Bucur

    Pe mine isteria asta ma darama. Nu pot sa cred ca niste oameni cu bun simt se uita in gura lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce-o avea sula cu prefectura, numai tu stii! Ce legatura este intre faptul ca televiziunile de la noi sau agentii de presa de renume(reuters ,de ex) se isterizeaza cu apocalipsa Japoniei.... si PDL sau castigarea alegerilor din 2012?!

    RăspundețiȘtergere
  6. Are legatura fiindca sunt subiecte care ma intereseaza si le urmaresc cu atentie. Daca m-ar fi interesat sportul si fotografia probabil ca as avea articole despre sport si fotografie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si daca stau sa ma gandesc, ceea ce le leaga pe amandoua este propaganda si isteria cu care televiziunile incearca sa-si impuna punctul de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  8. Din punctul meu de vedere, raul celmai mare pe care il are acum Romania si de care trebuie sa scape (SA SCAPE, nu sa le puna sub control) sunt aceste trusturi media care intoxica cu stiri false si diversiuni populatia unei tari. Nu cred ca poti face din Dana Grecu, Andreea Cretulescu, Mihai Gadea, Victor Ciutacu, Mircea Badea, Corina Dragotescu&co jurnalisti obiectivi. Nu cred ca poti convinge pe Oana Stancu si cyborgul Adrian Ursu sa enunte o stire pozitiva(corecta) despre Basescu. Asa ca o astfel de tagma a unui jurnalism onest si deontologic nu are sansa unei vindecari, boala lor este incurabila si singura varianta este decesul rusinos.

    RăspundețiȘtergere
  9. multumesc pentru link. eu sunt cu un ochi in fiecare zi pe marius de la epicentru. stiu cat de distrusi sunt cei din massa media romaneasca. lucrez de 20 de ani in bransa si stiu cand boschetarul de presa o ia peste miriste. daca dai un ochi mai prin fata blogului meu ai sa gasesti un material (cam lung, ce-i drept) despre cat de distrusa este mass media romaneasca. ai sa gasesti si un material despre sursele de informare si modul in care acestea sunt manipulate. imi place blogul tau. oricum, ne-am mai vazut prin blogosfera. te rog sa-mi mai trimiti link-uri. si, daca consideri ca este ok, putem sa ne luam in blog-roll.

    RăspundețiȘtergere
  10. scuze sareinochi, am fost busy. Desigur, te pun in blogroll.

    RăspundețiȘtergere
  11. gogule, ba se pot inregistra explozii in centralele nucleare, ca efect al supra incalzirii şi presiunii şi hidrogenului eliberate prin fisiunile nucleare. mai invata chimie. ca sa stau sa iti explic pe indelet nu imi permite timp sa fac asta cu orice prost care crede ca da lovitura cu vreun articol.
    iar Delaepicentru nu e un nume de familie, cum dai tu de inteles.

    RăspundețiȘtergere
  12. Delaepicentru nu e nume de familie, asa ii spunem de ceva timp si nici nu mi-a trecut prin cap ca cineva ar putea crede ca Delaepicentru e nume de familie :)

    Pe de alta parte articolul cu bocancii e infinit mai profesionist decat tot ce au facut antenele si realitatea cu isteria lor. Gogule, daca tot esti atat de ocupat, ceva linkuri care sa-ti sustina punctul de vedere poti lasa?

    RăspundețiȘtergere

toateBlogurile.ro