toateBlogurile.ro

vineri, 3 iunie 2011

Comentariul zilei: Macchiavelli - "Ma faci sa rad (amar)"

"Hai sa va spun de ce sunt atat de vehement: in 1994 a murit tatal meu si concomitent mama (care lucrase toata viata ei la birou) a fost pusa sa aleaga intre a lua un magazin alimentar in locatie de gestiune sau a fi concediata. Mama habar nu avea sa cantareasca rosiile in tas, nu facuse in viata ei comertz, habar nu avea cu ce se mananca treaba asta.

Si totusi mama nu s-a dus sa isi puna poalele in cap in fata la Guvern, nici nu i-a trecut prin cap sa se arunce de la balconul Parlamentului. S-a gandit ca este EA in primul rand responsabila sa isi asigure traiul ei si educatia/cresterea mea. Asa ca s-a dus si s-a facut vanzatoare.

Si de atunci si pana azi a muncit 10 ore pe zi in fiecare zi. Plateste taxe la Stat MAI MULT decat banii care ii raman ei ! ii vin controale de la Garda Financiara, ii dau amenzi aiurea, se duce singura la Tribunal, le contesta si castiga (amenzile le incaseaza ptr ca Garda are plafon de incasari pe care trebuie sa il indeplineasca).

Si voi cereti taxare SI MAI MARE a alora care sunt suficient de prosti sa se zbata si sa munceasca ??? hai SICTIR si LA MUNCA! Toti cei care pretind ca este MAI INTAI obligatia Statului sa aibe grija de ei MERITA SA MOARA DE FOAME (cu tot cu copiii lor ca sa nu se perpetueze flagelul asta)!"

Preluat de pe
http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/la-munca-si-ceva-despre-a-treia-cale-63645.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

toateBlogurile.ro