toateBlogurile.ro

marți, 7 iunie 2011

Nu stabiliti relatii personale cu idioti

Ieri am cunoscut o fata foarte faina. Ok, pentru ca e deja luata sa zicem ca am cunoscut o persoana foarte faina si toata ziua mi s-a luminat.

Este oare posibil ca de fapt suferinta de a trai in Romania sa aiba de-a face cu faptul ca traim inconjurati de oameni de proasta calitate, de assholes (la servici, in tramvai, la stat si la tv)?

Daca de asta depinde modul in care te simti in indiferent ce tara, nu de legislatie sau alte obstacole?

Impresia mea este ca idiotilor le-a crescut sporul natural din cauza Antenelor.

Asshole-ul obisnuit de obicei tace sau e politicos pentru ca are o lunga istorie de suturi primite la servici, de la cunostinte, etc, de fiecare data cand a depasit limita. Dar antenele ii dezhiba si isi permit sa vorbeasca ca televizorul:
- agresiv pentru ca a primit licenta sa fie dobitoci de la antene
- trec peste faptele care schimba problema ("nu i s-a dat ci i s-a furat") fara sa schimbe tonul sau atitudinea de filozof jignit la standardu' moral.

Da' nu trebuie sa te superi prea tare pe ei ca dupa ce isi termina tirada se termina brusc, ca un televizor caruia telecomanda i-a rupt firul si ramane nedumerit, pentru ca nu mai stie ce urmeaza.

Bun, facand slalom printre cretini sa revenim la persoanele care merita. In final, fiecare isi alege anturajul pentru ca de aceasta depinde fericirea lui personala si evolutia lui ca om. Nu merita sa iti irosesti relatiile cu idioti, pentru ca studiile arata ca un om poate duce maxim 3-5 relatii personale stranse. Tu cum stai?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

toateBlogurile.ro