toateBlogurile.ro

miercuri, 18 mai 2011

Radu Mazare & daramarea clubului Bamboo din Mamaia

Elena Udrea este hotarata sa termine cu cluburile construite ilegal pe plajele Romaniei, indiferent cui apartin.

Astazi a fost dezmembrat celebrul club Bamboo din Mamaia.

Cam fragil, era numai panouri si panza.



Radu Mazare a dat o declaratie, imbracat casual si pe o bicicleta:
"Nu avem o clima care sa ne ajute pe litoralul romanesc. Si sezonul e scurt, asa ca ne-am gandit sa ne axam pe entertainment. Si acum ne distrug cluburile."

Ce nu a spus smecherul de Constanta, este cata taxa de protectie anti-demolare incasa pe luna.

Pentru ca daca esti atat de naiv incat sa mergi la Radu Mazare sa-i spui: "vai, dar clubul va crea locuri de munca, si ah, va fi spre binele localitatii, asa ca lasa-ma sa-l deschid ilegal fara sa iti platesc taxa de protectie", risti surprize extrem de neplacute.

Radu Mazare in calitate de primar al orasului Constanta este seful care da autorizatii de construire (si care poate demola constructiile construite ilegal) nu numai in orasul Constanta dar si in Statiunea Mamaia. In calitate de proprietar de club nu poti ridica/mentine nimic ilegal fara bunavointa lui. Ceea ce se traduce in teancuri de euroi.

Ce mai controleaza PSD

Tot judetul Constanta (prin mana baronului local Nicusor Constantinescu), unde aplica aceeasi franciza. Adica in statiunile:
- Mamaia
- Eforie Nord
- Eforie Sud
- Costinesti
- Vama Veche
- 1 Mai
- Techirghiol

Practic, din patronarea situatiei ilegale se scot bani grei care in loc sa mearga la buget finanteaza si campaniile electorale ale PSD (partea mai mica), dar mai ales paradele de moda si vilele baronilor (partea mai mare).

Vezi viloiul lui Mazare in care intra barca direct in living .

Solutia

Exista o problema reala care nu e rezolvata inca: legea nu permite autorizatia de construire pe plaja. De fapt nu permite nici plaje private ale hotelurilor.

Dar mai Radu Mazare, atunci implica-te politic, ca esti politician, nu? si bate-te ca sa fie legala amplasarea constructiilor pe plaja. Avem nevoie de politicieni care sa faca constructie, nu obstructie la orice incercare a PDL-ului de a lamuri lucrurile.

Ca tineri mafioso autosuficienti avem destui.

Citeste si:

http://www.mediasinfo.ro/ce-vrea-sa-faca-elena-udrea-cu-plajele-din-romania/2011/01/30/


4 comentarii:

toateBlogurile.ro