toateBlogurile.ro

sâmbătă, 23 aprilie 2011

Disperarea mogulilor

Un nou conflict a aparut intre posturile de televiziune (implicit mogulii detinatori).

"Antena Group, societate care operează licenţele televiziunilor Antena 1, Antena 2, Euforia TV şi Antena 1 International, a depus joi, la Tribunalul Bucureşti, o cerere de chemare în judecată a RCS&RDS, cerând companiei de telecomunicaţii să nu mai condiţioneze retransmisia către populaţie a televiziunii Antena 1, dar şi daune de 60 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă."

Adica Felix vrea ca televiziunile lui sa fie vazute GRATIS de catre popor, desi RDS-RCS a facut investitii de miliarde de euro pentru a-si dezvolta retelele de televiziune prin cablu si prin satelit.

Pe de alta parte RCS&RDS a notificat Antena TV Group să plătească 100 de milioane euro, "cu titlul de daune materiale şi morale", pentru prejudiciile materiale şi morale produse companiei de telecomunicaţii, în urma "campaniei media de denigrare" desfăşurate prin televiziunile şi celelalte canale media ale Intact. 
În plus, RCS&RDS a spus că radiodifuzorul Antena 1 şi Antena 3 "condiţionează din punct de vedere financiar" retransmiterea de către RCS&RDS a televiziunilor Antena 1 şi Antena 3. În acest context, RCS&RDS a solicitat CNA să adopte o decizie prin care posturile de televiziune Antena 1 şi Antena 3 să nu mai facă parte din categoria programelor must carry.

Hopaaaa...deci e ca la Radio Erevan: "nu i-a dat, ci i-a luat". Deci Antena 3 se crede un fel de Eurosport sau HBO si cere RDS-ului bani ca sa-i poata retransmite programele de cacat.

Din partea mea, ma lipsesc bucuros de programele astea, iar daca RDS-ul le scoate din grila, promit sa imi iau pachetul full, inclusic cu programele maghiare, chiar daca nu inteleg o iota din graiul vecinilor nostri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

toateBlogurile.ro