toateBlogurile.ro

joi, 19 ianuarie 2012

Ministrul de interne Igas a discutat cu protestatarii

Igas a stat de vorba aseara cu protestatarii. Nu a fost agresat in nici un fel si a plecat de acolo linistit, in timp ce Ludovic Orban (PNL) a avut nevoie de escorta.

Discutia cea mai vehementa a fost cu un revolutionar care are 4 copii minori si era revoltat ca i s-a taiat indemnizatia de 20 de milioane de lei vechi si nu are ce sa le dea sa manance.

Igas i-a replicat ca si el a fost la Revolutie si are 2 copii minori.

- Dar dv vi s-a taiat 25% din salar?

- Da, mi s-a taiat.

- Si cu cat ati ramas? Cu cat ati ramas?

- Cu 31 de milioane.



Intr-o alta discutie, cu jurnalistii, despre evenimentele de azi:
"Dreptul la opinie cred că trebuie să-l avem, acest lucru l-am încurajat de fiecare dată. Cei care au protestat azi, aici, probabil au fost alături de mine în 1989, probabil am fost colegi pe aceeași baricadă. Spiritual, pot fi alături de ei și în calitate de ministru, dar nu sunt de acord cu actele pe care le-au făcut anumiți cetățeni"

"N-aș spune că am emotii, ne-am pregatit foarte bine pentru mâine, în seara asta avem o ultima analiză, mâine dimineață la fel, incercăm să asigurăm condițiile de participare, sper ca modul de manifestare să fie pașnic, decent."

"Nu avem nimic de reproșat partidelor dacă vor să organizeze, e dreptul lor, dar legea trebuie respectată", a mai spus el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

toateBlogurile.ro