toateBlogurile.ro

joi, 19 ianuarie 2012

CZ: Obligati sa participe la manifestatii

daniel m says:
"Ma numesc Daniel am 33 de ani si sunt din Constanta. Sotia mea şi socrul meu sunt angajati ai Primariei Constanţa, respectiv Consiliul Judeţean Constanţa.

De luni dimineaţă, 16.01.2012, la locurile lor de muncă şefii fac liste în care fiecare angajat semnează că „a luat la cunoştinţă”, fără ca tabelul să aibă vreun titlu şi li se spune că trebuie să fie prezenţi de la ora 19 pe platoul prefecturii Constanţa pentru a manifesta, cu menţiunea că „cine nu participă, va fi dat afară, în prezent lucrându-se la o nouă organigramă a celor două instituţii, prilej cu care, unele funcţii pot dispărea iar ocupantul acesteia să fie trecut în şomaj”.

Seara, aceeaşi şefi sau responsabili cu organizarea îi caută pe cei de pe listă pentru a-i pune să semneze din nou, ca să facă dovada „mai sus” că lumea a venit.

Astăzi soţia mea ar fi trebuit să plece cu autobuzul la Bucureşti, obligată, a scăpat după ce a spus că va fi prezentă şi în seara aceasta la prefectură. Şi ea şi socrul meu vor fi din nou în seara la manifestaţie pentru a treia zi consecutiv, împotriva voinţei lor.

În instituţiile mai mici cu şefi PSD-işti angajaţii sunt obligaţi să mai vină cu alţi 1-2 membrii ai familiei, sub aceeaşi ameninţare.

Dacă regimul Băsescu – Boc este rău, lucru cu care sunt în mare parte de acord, având în vedere dificultăţile materiale prin care trecem, cu cine să-l înlocuim dacă cei din opoziţie (poate nu ştiaţi, dar la Constanţa, PSD este şi la putere şi în opoziţie) au un astfel de comportament. "

De ce naiba nu se ancheteaza si nu se dau afara sefii PSD care au un asemenea comportament abuziv? In suturi, si atunci se prinde lumea ce fel de oameni sunt astia din "alternativa".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

toateBlogurile.ro