toateBlogurile.ro

miercuri, 20 aprilie 2011

Vantu s-a laudat ca a ucis oameni!

Deci este CRIMINAL, CRIMINAL! (in ambele sensuri :) )

Vantu l-a chemat la o intalnire intre patru ochi pe Sebastian Ghita, managerul Realitatii cu care se afla in conflict, si a incercat sa il intimideze incat sa ii execute ordinele.

"Discutam acuma ca intre doi baieti. Un golan batran si unu tanar. Eu ti-am dat doua lectii."

UPDATE 1 si 2 - vezi mai jos

Ce nu stia el era ca patronul Asesoft luase asupra lui un microfon. Interesant este ca accepta posibilitatea "nu ma tem ca ai ceva pa' tine ma doare'n pula" ceea ce inseamna ca i se falfaie de justitie. Poate stie el ce stie - recent a facut ca judecatoarea care il judeca sa fie recuzata pentru "celeritate exagerata", adica procesul decurgea prea repede pentru gustul lui.

Listen!

Ce ii spune Vantu lui Sebastian Ghita:
1. tu nu stii nimic despre mine decat materialele "facute de prosti" ("ziaristii" din Romania),
2. sunt mafiot. "Toata reteaua de bulibasi lucra pentru mine. Toata. Pe timpu certificatelor de proprietate."
3. am omorat oameni ca sa imi apar interesele. "Prietenu' tau Magureanu iti poate confirma ca mi-a dat ok-ul sa impusca raketii (santajistii care cer taxa de protectie) care vor sa stabileasca pe teritoriul Romaniei. Si am impuscat sute, nu zeci."
4. interesant este ca are o parere buna despre Ghita: "Tu vii dintr-o lume, totusi, o lume cinstita, ordonata, civilizata, ai tai sunt ok."
5. dar am sa te omor daca mai indraznesti sa mi te opui. "Initial pe cuvantul meu ca am vrut sa iti administrez lectia maxima"



Transcrierea totala
SOV: - Chiar pa sleau, pa sleau. Iti jur ca n-am nimic de inregistrare, nimic.
Ghita: - Nici eu.
- Tocmai ca am venit cu o masina care nu e monitorizata de astia de la SRI ca nu se stie ca apartine de parcul meu de masini.
- Da vorbim corect noi doi fara sa va lasati pa ei.

- Discutam acuma ca intre doi baieti. Un golan batran si unu tanar. Eu ti-am dat doua lectii. Te-ai bagat pa forta, ti-am arata ca te pis pe forta ta, ma pis pe tine cu forta. Lasa sa-ti zic cu golan si cu alea. Tu vii dintr-o lume, totus, o lume cinstita, ordonata, civilizata, ai tai sunt ok.
- Da
- Eu vin dintr-o mahala tiganeasca. Vin pan' parnaie, pan' contrabanda cu da'astia. Asta e o lume… Eu am facut eforturi disperate sa nu ma dau in fapt de unde vin si cine sunt. Prietenu' tau Magureanu iti poate confirma ca mi-a dat ok-ul sa impusca raketii care… pe teritoriul Romaniei.
- Nu-l cunosc
- Si ca am impuscat sute nu zeci
- l-am vazut doar odata la ziua lu'…
- si cand spun impuscat ma refer la propriu aici discut clar nu ma tem ca ai ceva pa' tine ma doare'n pula.
- Nu, nu
- Ba ma doare'n pula. Acum discutam doar intre noi. Deci pe chestii de forta si de tigani… Am .. deci asculta-ma cu atentie ca sa sti si tu. Toata reteau de bulibasi lucra pentru mine. Toata. Pa' timpu certificatelor de proprietate. Inainte lucrau pentru (neinteligibil..) agenti industriali. Riscau 25 de ani sau glontu. Furau din fabrici, macarale alea, alea si duceau la italieni. Adica tu nu sti despre mine nimic decat din anchete facute de prosti. Ca tine, la modul cel serios, am ingropat pe dealurile de pe acolo din Moldova, am ingropat.
- E a treia oara…
- Initial pe cuvantul meu ca am vrut sa iti administrez lectia maxima…
- Sa ma ingropati?
- Si sa dau o lectie tuturor care indraznesc…
- Sa ma ingropati?
- Ba pustiule asa ceva nu inseamna teritoriu interzis. Face parte din arsenalul de lucru cand sunt suparat sau cand am un interes mare de aparat. Eu nu glumesc cu astea.
- Da
- Am gandit dupa aceea ca ai venit cu inima deschisa. Fii atent aici ce (neinteligibil) cand ai vorbit de moarte ti-am spus (neinteligibil) cenusii. Batrane..
-- de mine
- la propriu m-am gandit
- eu nu..
- Ai venit cu inima deschisa, initial, intr-adevar….


SOV se afla in conflict cu Sebastian Ghita, care a cumparat cu bani grei dreptul de a conduce Realitatea asa cum considera. SOV a crezut ca poate sa faca un FNI, adica sa nu aiba nici o legatura - oficial - cu Realitatea dar sa o conduca de fapt tot el.

Numai ca se pare ca nu si-a gasit fraierul, iar cand oamenii lui - Ursu si Stancu - au incercat sa schimbe directia au fost dati afara cu un sut in cur si s-au refugiat la Antene. De atunci SOV incearca sa preia controlul prin orice mijloace - inclusiv trimitand 40 de bodyguarzi sa-l dea afara pe Ghita Sebastian din sediul Realitatii.

UPDATE 1
Ce efecte are inregistrarea? Pana cand nu se vor gasi mortii "ingropati pe pe dealurile de pe acolo din Moldova" si pana cand nu se va stabili ca SOV i-a ucis, el nu va fi condamnat pentru crima.

INSA are efecte imediate in privinta amenintarii pentru care Sebastian Ghita l-a reclamat la politie. Sebastian Ghita a neutralizat amenintarea lui SOV, pentru ca daca i se intampla ceva SOV va fi un mogul terminat. De fapt io in locul lui as incepe sa ma rog pentru sanatatea lui Ghita.

Din aceasta clipa SOV a fost retinut la politie pentru declaratii si va fi aproape sigur arestat pentru 30 de zile incepand de maine, pentru ca el singur spune in inregistrare ca este in stare sa ucida oameni daca are interese, adica inclusiv martori la proces.

Asta daca nu va judeca madam Costiniu cazul, ca in septembrie anul trecut.

UPDATE 2
Ce au mafiotii astia cu pisatul pe oameni? "te pis pe forta ta, ma pis pe tine cu forta" Si Costel Iancu, vicepresedintele PNL Dolj, pe care Berceanu l-a bagat in PDL, se spune ca se pisa pe datornicii pe care ii lega goi in lanturi inainte sa ii fotografieze. Este asta o placere deosebita in lumea lor?

Apropo, Costel Iancu a fost declarat nevinovat de catre judecatori. Victimele si-au retras plangerile.

7 comentarii:

  1. Vantu stia ca este inregistrat, e imposibil sa nu-si fi dat seama...Cred ca vrea sa stea la puscarie, ca sa se salveze, asa de mare e rahatul la fundul lui. A blufat la greu! VREA sa fie arestat, pur si simplu, VREA!
    iRealitatea sa se duca dracului daca a avut numai slugoi ca si angajati, si-o merita.

    In plus, cred ca urmeaza Voiculescu.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ovidiu

    pe ce te bazezi? (ca urmeaza Voiculescu)

    RăspundețiȘtergere
  3. astia sunt oamenii "de afaceri" din romania

    si-au facut televiziuni pt a acoperi cat de putrezi sunt

    RăspundețiȘtergere
  4. Stii ce cred eu? Ca i se termina banii. Ghita l-a acuzat si ca l-a santajat pentru 150.000 de euro.

    RăspundețiȘtergere
  5. 1.Doar ce s-a ales cu o plangere penala http://www.ziare-pe-net.ro/stiri/dosarul-felix-se-intoarce-plangere-penala-impotriva-lui-voiculescu-pentru-fals-in-declaratii-508999.html si apoi, e unul din "capo" care merita puscaria.
    Mai greu se pot dovedi furturile facute de Felix, dar ce se intampla la antene, e revoltator, de netolerat.

    :) pisici i-au fost aratate, destule.

    RăspundețiȘtergere
  6. iti dai seama cum ar arat o discutie intre Dark Vader si Luke Skywalker? "Ma pis pe partea buna a Fortei, mai, baiatule"!

    RăspundețiȘtergere

toateBlogurile.ro