toateBlogurile.ro

joi, 21 aprilie 2011

Este lenesul lenes?

Adevarul, 15 Aprilie 2011:

"I se spune „Leneşul“. Monitorizat pas cu pas, într-o zi de lucru, senatorul Crin Antonescu nu se dezminte. Pentru el, ziua de muncă începe după ora 13.00 şi se termină la 17.30. Dar nu la Senat!."

Bun...pe Crin Antonescu il cunoaste toata lumea. Sa vedem insa cine este "lenesul" si daca merita el saracul sa fie comparat cu puturosul pamantului.  • "Lenesul este un animal nocturn si se misca destul de putin cand este treaz".  Pana aici asemanarea este perfecta. Zici ca sunt gemeni.
  • "Lenesul traieste in copaci si are un mod de miscare cel putin ciudat, ca si cum ar avea suspensii." Pfff...asemanarea este din ce in ce mai mare... si Crin traieste cu capul in nori si se misca ciudat: are un X3 personal si inca o limuzina BMW, primita in "comodat" (adica de pomana, sa inteleaga tot poporul sau luata pe numele altuia ca sa nu apara in declaratia de avere ca mai trebuie justificati niste bani) si prefera sa foloseasca Loganul Senatului. De...e benzina scumpa si el fiind toata viata bugetar mai face economii. Plus ca s-a suparat si conu` Dinu pe el si probabil ca s-a dus dracului si consultanta aia de i-o dadea Adina mogulului.
  • "Desi se credea ca lenesii dorm intre 15 si 18 ore pe zi, studiile recente arata ca ei dorm doar 10 ore pe zi."  Hopaaaaaa...pai aici nu mai seamana bre astia doi. Ca il bate Crin la cur de departe pe lenes. Pai lenesul daca doarme doar 10 ore inseamna ca 14 are activitate. Pe cand al nostru, s-a plimbat vreo 4 ore cu Loganu` prin oras, si-a luat fata si s-a dus acasa sa se odihneasca.
Concluzia e clara: saracul animal nu merita sa fie comparat cu prezidentiabilul nostru, fiind muuuuuuuult mai activ.

Surse: Adevarul si Descopera

Un comentariu:

toateBlogurile.ro