toateBlogurile.ro

duminică, 10 aprilie 2011

"Dovada" lui Ciutacu - 2 minute sa o fabrici

1. Iei un mail vechi primit de la oricine (in cazul meu de la o casa de pariuri)

2. Modifici ce vrei si cum vrei la datele de contact.

Atentie cum scrieti: daca lasati pauze in adresele de mail vor apare cu negru pentru ca nu sunt recunoscute. In schimb Vantu@prinbatista.ro este interpretata ca o adresa reala.

3. Il trimiti mai departe unde vrei. Eu l-am trimis tot la mine.

4. Faci print-screen doar in pagina cu meniurile mailului

5. Nu faci print-screen si la ce scrie in mail. Prostii vor crede oricum. (La mine se vede clar ca mailul a venit de la o casa de pariuri on-line)

6. Dovada e gata si o vedeti mai jos.

P.S. Eu am facut-o pe gmail. Dar si pe yahoo se face la fel. (dati click pe imagine pentru marire)


Ciutacu totusi a facut niste greseli si o sa exemplificam pe imaginea de pe blogul lui:

Nu apare ora la care a fost trimis.



Atentie la patratul din dreapta jos! Formatul fisierului este de tip ".doc". Adica este scris in Word. Imi poate spune si mie cineva cum faci o scanare a unor documente in Word?  
( le reamintesc celor care au uitat ca in acea perioada circulau si erau publicate fotocopii ale rechizitoriului)


Mi-a trimis si mie saraca Codruta mailul ala si eu, corect fiind, va prezint si ce scria prin el:


P.S. Poate ca institutia condusa chiar de doamna Kovesi ar trebui sa se autosesiseze in cazul asta grosolan de manipulare si calomnie.

6 comentarii:

  1. 1) bineinteles ca e usor sa o faci nu iti trebuie decat un paint si gata...numai ca trebuie sa fii iresponsabil sa comiti un astfel de fals impotriva cui?! A procuroului general!!!
    Si cum...utilizand exact serverul institutiei ca referinta. Adica unde pot sa te verifice baietii procurorilor in 5 minute?!?

    2) nu a existat nicio reactie oficiala care sa acuze falsul, calomnia, a fost doar o contestare timida printr-o expresie echivoca in care se confirma de fapt ca rechizitorul a fost trimis incepand de pe 14, deci data mailurilor lui ciutacu e confirmata oficial (4 zile inainte sa se dea drumul la dosare ziaristilor) dar nu s-a spus cui i s-a trimis primul mail, probabil ca lui Marian, ca almtfel ce interes aveau sa amestece toata lista (deci avem confirmat si destinatarul, tot oficial). Ce nu e confirmat oficial, expeditorul. S-a zis ca s-ar fi trimis de pe alt cont al biroului de presa, dar nu s-a strigat "este un fals, fac plangere, declansez o ancheta"...adica cam musca e pe o caciula si nu cred ca pe a ciutacului

    3) daca este un fals facut de iresponsabilul de ciutacu...sa se faca o ancheta pe serverul institutiei si pe 2 calculatoare din parchet al codrutei si al putatorului de cuvant care sunt citate acolo. Cu expertiza in mana il dai in judecata pe ciutacu si il bagi la puscarie grea pentru atentat la siguranta nationala.


    Avand in vedre cele de mai sus...ori ciutacu e nebun de legat si isi risca libertatea si viitorul...ori codruta ar trebui sa isi dea demisia. Si daca lucurile raman in coada de peste, tot codruta ar trebui s aisi dea demisia.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ milianoglu:
    stimate domn, procurorul general este mic copil. ei au incercat manipulari cu presedintele, ministri, deputati, senatori..au incercat orice. de ce nu a facut print-screen la atasament? dumneata nu acolo ai fi facut daca iti pica in mana asa ceva?
    eu nu am zis ca e fals si mai ales ca e facut de ciutacu...poate l-a primit si el "pe surse" si fiind asa de inversunat a dat drumul pe piata. la fel a facut si gotiu care a scris ditamai articolul bazandu-se doar pe poza de la ciutacu. punem pariu ca daca i-o trimiteam pe a mea reactionau la fel?
    eu am aratat doar cum poate fi realizat asa ceva in 2 minute.
    datoria lui ciutacu este sa prezinte probele la DNA. dar nu cred ca va face asta pentru ca dovezile nu exista. probabil ca se stia de data de 14, dar restul, dupa parerea mea bazata pe analiza pozelor lui ciutacu, sunt falsuri. mai ales ca au fost trimise pdf-uri si nu fisiere ".doc" (adica pagini dactilografiate in Word). a fost ceva pus la cale doar ca sa iasa Felix la inaintare sa impuste mai multi iepuri odata: demisia lui Kovesi (dusmanul numarul 1 al infractorilor si coruptilor)si sa-si "albeasca" putin imaginea (daca asa ceva mai este posibil)

    RăspundețiȘtergere
  3. stimate domn mcgregor/ribelau/etc (ca vad ca aveti doubla identitate)

    la aia cu presedintele manipularea pare sa fie facuta de ambele parti...s-a facut o expertiza in RO, apoi expertul a fost dat afara si nu o mai recunoaste. Apoi vine cel in cauza si care spusese ca in viata lui nu a lovit un copil si spune ca el stia ca l-a impins...acu' ca la impins arzandu-i o palma peste falca sau un pumn, chestie de finete, dar tot lovitura se numeste. Repet insa, avizul expertizelor, unde e? Cu procesul ala de calomnie intentat lui paturiciu...cum mai stam? Blanc!

    la asta...la fel...tertium non datur:
    - a publicat un fals, (ca l-a facut el...ca i l-a facut altul) ancheta, calomnie, penal, ciutacu la gros...
    - daca kovesi a transmis de pe 14 date din dosar la evz (doc original) si la altii le-a dat voie sa impinga pe 18 sa citeasca un dosar la cateva persoane (nota bene data de 14 e confirmata in comunicatul oficial)...demisia. Nu au pus-o infractorii sa dea pe sub mana documente. Pe langa abuzul in serviciu e stupida cu flacari sa o faca de pe propriul cont de pe serverul minsiterului. Daca vine o ancheta si trasarea exista...mai ii pune la incercare si pe softistii parchetului care trebuie sa se de ceasul mortii sa o acopere...ca la mailurile lui Ridzi.

    Aia cu parchetul-infractorii-romania, astept dovezi concrete. Ridzi face 2 ani acus de la 2 mai 2009 si inca nu e trimisa in judecata. Udrea a primit o oda langa NUP. Am vazut deunazi ca vine Pinalti la Parchet (sa faca declaratii intr-un dosar vechi, vechi). Vine sustinandu-l pe Blaga si pana se intoarce la Piatra il sustinae pe Boc ;). Asa ca mai piano cu parchetul independent si fara prihana, spaima infractorilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ milianoglu
    repet o parte din primul raspuns pe care vi l-am dat: "am aratat doar cum se face asa ceva in 2 minute".
    mai departe e doar treaba lor cum se descurca si a dumneavoastra sa trageti concluziile pe care le doriti.

    p.s. suntem doi autori, (fiecare cu articolele lui si parerile lui care nu coincid intotdeauna): macgregor si ribelalu

    RăspundețiȘtergere
  5. 2 autori, but not this time.

    apropo, v-ati prins de ce documentul asta e in word? Asta poate fi inca o dovada in sprijinul veridcitatii capturii...Pai pentru ca e cel curatat PROASPAT (normal ca se curata in word) ai abia il trimisese purtatoarea de cuvant spre aprobare la codruta...ea isi dadea okeiul si apoi il trimitea la biroul de presa, care il gatea de distribuit cu pdf si titlu cumsecade.

    Numai ca se pare ca alde codruta a facut un forward la marian a variantei de lucru.

    Apoi, sa faci un pdf din word e megasimplu. Era suspect daca ziaristii de la hotniuz aveau un word si ciutacu baga o captura cu un pdf.

    Oricum, proba vericitatii e inexistenta unei anchete sau proces incontra ciutacului. Ori proces, ori demisa codrutei.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ milianoglu
    stimate domn, pe data de 14 au primit documentele, pe cale oficiala, absolut toate redactiile mari de presa, inclusiv antena3 si realitatea.
    Asa cum v-am spus si mai sus restul este o inventie grosolana a ciutacilor si voiculestilor.

    http://www.curentul.ro/2011/index.php/2011041157017/Actualitate/Voiculescu-a-luat-boala-lui-Iliescu-obsesia-maniacala-a-suspendarii-lui-Basescu.html

    (incercati cu copy-paste daca nu merge linkul)

    RăspundețiȘtergere

toateBlogurile.ro