toateBlogurile.ro

miercuri, 23 martie 2011

Severinul ca Rapidu` - singur impotriva tuturor



Asa cum era de asteptat, Adrian Severin nu vrea sa renunte la postul bine platit si mare aducator de avantaje de la Bruxelles. Ca orice politician roman, prins cu pantalonii in vine, a ales calea bine batatatorita de predecesorii sai politici, fabuland niste teorii ale conspiratiei si improscand cu noroi in stanga si in dreapta.

Dezmeticindu-se la timp, si luand la cunostinta si de hotararea socialistilor europeni care cer demisia lui Severin din PE, conducerea PSD-ului, in frunte cu Ponta si Iliescu au cerut si ei demisia din PSD si din PE a lui Severin. Bineinteles, nota discordanta a facut "taticul" coruptilor din PSD, Adrian Nastase:



"Noi avem nişte datorii stabile faţă de soldaţii partidului, chiar când greşesc, trebuie să le dăm şansa de a explica şi de a dovedi, când sunt în stare să o facă, că lucrurile sunt mai complicate decât par."  zice Bombonel, coruptul numarul 1 al PSD.

Desi a lucrat multi ani la diferite organisme internationale, si a vazut ca acolo nu sunt tolerate fapte mult mai putin grave, Severin nu vrea sa renunte la scaun declarand:

"Rămân pe poziţii, nu demisonez. Dacă aş demisiona, aş recunoaşte că sunt vinovat, iar eu sunt nevinovat. Dacă voi demisiona, atunci în Parlamentul European nu va mai avea loc nicio anchetă. Prefer să mor pe câmpul de luptă, decât acasă în patul meu.". 


Uite unde era noul Che Guevarra si noi nu stiam...in parlamentul de la Bruxelles.

Si bineinteles, trece la atac:

"Îmi cere Ponta să demisionez? Dar cine e Ponta? Eu am primit în aceste zile multe SMS-uri şi telefoane care îmi spun să nu demisionez. Şi mai e ceva: de ce s-a dus PSD să-l apere pe Constantin Nicolescu, iar pe Adrian Severin, nu? Nu spun să fi venit Victor Ponta la Bruxelles. Dar măcar să fi cerut o anchetă cinstită în ceea ce mă priveşte. Fiindcă nu asta doresc, să fiu judecat. Şi de aceea nu plec din Parlamentul European"

Pai bai Severinule, Ponta e liderul partidului care te-a pus PRIMUL  pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare, sa fii tu sigur ca o sa iei 20000 de euro/luna de acolo salariu (detalii aici) si indemnizatii si sa faci bisnita acolo. Si nu ti-a fost de ajuns...ai mai cerut sa ti se deconteze alti 300000.
Vrei ancheta? Nu te-au prins ma ziaristii in flagrant cand le cereai mita dampulea, fara sa faci nimic? Ce sa mai dovedeasca?
Bai nesimtitule...PSD-ul s-a lepadat de tine. Ai fost tu ales uninominal? Pai EBA e cu 20 de clase peste tine. Ale cui interese le mai reprezinti tu acolo? Ale poporului roman, ale socialistilor romani sau europeni? Le reprezinti doar pe-ale tale, sa iti creasca conturile alea de bugetar cinstit la mult mai mult decat milionul de euro actual. Ne inveti tu pe noi care e diferenta dintre mita si lobby? Ai uitat ba ca traim in tara mitei si dam toti mita? Adica eu la militian fac lobby sa nu-mi ia carnetul? Aia in vama faceau lobby la tigari si banane?
Intrebi cine e Ponta? Dar tu cine esti ba sa terfelesti imaginea Romaniei si a romanilor? Du-te ba in moas-ta acolo unde iti e locul, la gunoi sau in troaca de porci pentru ca romanii nu mai doresc sa ii reprezinti si iti cer DEMISIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

toateBlogurile.ro