toateBlogurile.ro

duminică, 27 martie 2011

Scandal si bataie intre moguli la Realitatea TV

Astazi Tiberiu LOVIN a postat pe site-ul lui stiri din interior: Sorin Ovidiu Vantu si-a trimis reprezentantii insotiti de 40 de bodyguarzi ca sa-i dea afara pe Sebastian Ghita, cel care a cumparat de la SOV conducerea Realitatii. Cele 2 tabere s-au confruntat dur, pana cand una din ele a fost nevoita sa sune la 112.

(In mod ciudat, cu toti cei 40 de bodyguarzi, se pare ca oamenii lui SOV sunt cei care au facut gestul - sursa Dan Andronic). Bine a zis cine a zis ca Ghita este nume de luptator K1 :-)



Dupa venirea Politiei, lucrurile s-au linistit.

Situatia e cam asa: Ghita Sebastian, patronul de la Asesoft, a cumparat dreptul de a fi manager la Realitatea si de a face ce vrea el acolo. Ori se pare ca Vantu a incercat sa-i faca un copos (asa se numeste in mediul de afaceri manevra asta): adica iti vand, dar raman patron pe cai pidosnice. Acolo unde Copos incearca prin paragrafe scrise marunt in contracte imense, SOV incearca prin oameni gen Adrian Ursu si Oana Stancu.

Cand s-a prins ca acestia fac politica postului in continuare dupa ordinele telefonice ale lui Vantu si nu dupa ale lui, Ghita n-a gustat gluma de a fi luat de fraier si i-a dat o lovitura directa lui SOV: Ursu si Oana Stancu au zburat cu un picior in dos. Bineinteles cei doi si-au dat demisia, au acuzat cenzura, si s-au refugiat repede la Antene, unde ajung toti cei de teapa lor.

Ghita Sebastian da semne - ingrijoratoare pentru SOV - ca nu are de gand sa fie luat de fraier dupa ce a platit salariile restante si este executat silit de stat pentru 1.200.000 lei pe care ii va achita din buzunarul propriu.

Ar fi interesant de aflat ce bombite lasate in urma de Vantu a mai dezamorsat patronul Asesoft, pentru ca nu cred motivul invocat - "Ghita a inchiriat sediul Realitatii catre societatea sa".

UPDATE - motivul real par a fi scurgerile Wikileaks despre Vantu publicate de Realitatea. Si nu, SOV nu si-a gasit fraierul. Nereusind sa-l dea afara din sediu, a venit in seara asta la negocieri.

Pentru update-uri viitoare sursa principala este http://www.reportervirtual.ro/2011/03/exclusiv-scandalexclusiv-scandal-monstru-la-realitatea-bataie-intre-oamenii-lui-sov-si-cei-ai-lui-ghita-monstru-la-realitatea-bataie-intre-oamenii-lui-sov-si-cei-ai-lui-ghita.html

UPDATE 2: motivul cu inchirierea sediului pare totusi a castiga in greutate. Unul din administratorii lui Vantu sustine ca i-a fost falsificata semnatura si de aceea da cu subsemnatul la Parchet. Mai sustine si ca actul nu are numar de ordine Realitatea, adica a fost facut pe la spate. Asa prost sta Ghita dpdv financiar incat sa-i vanda mobilele si imobilele lui Vantu pe ascuns?

Oricum, incercarea de a-l da afara cu bodyguarzii pe manager a fost complet ilegala. Continuarea luptei se poate face doar la tribunal.

2 comentarii:

  1. De vazut cum vor evolua ostilitatile in trust.Sigur ca asta se va reflecta si in politica editoriala si linia generala a postului.

    RăspundețiȘtergere
  2. a intrat dracu in ei...ca si Gadea cu madam Matei mai, mai sa se omoare la Antene. Problema mare (pentru ei) e ca de la Realitatea la Antena mai poti retrogada, dar sub Antena nu mai e nimic...

    RăspundețiȘtergere

toateBlogurile.ro