toateBlogurile.ro

joi, 24 martie 2011

Recomand: Libia, un loc bun pentru aterizarea extratereștrilor


"O puternică explozie a deranjat în noptea de luni spre marţi somnul unui liniştit sat din estul Libiei. Curioşi, localnicii s-au strâns spre locul unde un avion american F15 zăcea în flăcări. “L-a doborât Gaddafi” şi-au spus oamenii furioşi, dar uitându-se mai atent la epava arzândă nu au văzut nici un cadavru semn că piloţii scăpaseră. Aşa că sătenii s-au apucat să strige „hei, alo americanilor! suntem aici”. Nici un răspuns. Poate şi pentru că nu strigau în engleză, ci în arabă."

http://www.biziday.ro/2011/03/24/libia-un-loc-bun-pentru-aterizarea-extraterestrilor/

Pai vedeti ca libienii aia chiar tin cu americanii?

2 comentarii:

  1. daca consideri oportun, te rog sa popularizezi aceasta actiune:
    După o săptămână de “dăi și luptă”, numai pentru a salva obrazul României, în ceea ce-l privește pe Adrian Severin am ajuns la următoarea concluzie: individul nu știe decât să ia și nu să dea. Că dacă știa să dea își dădea de mult demisia. Vazând că nu știe nici măcar să ia una dintre demisiile celorlalți doi nedemnitari europeni (colegi de șpagă), să o semneze cu numele lui și să o depună, știind că de fapt în joc sunt multiple beneficii materiale, noi, cei de pe blogul „Sare’n Ochi” (scriitori și cititori), am decis deschiderea unui cont în care cei care doresc, ca și noi, ca Adrian Severin să-și dea demisia și să plece pentru a lăsa obrazul României mai alb, mai curat, să pună niște bani. Banii să-i dăm lui Severin să plece – să-l plătim, că numai la bani știe să răspundă corect și concret. Poate așa reușim să scăpăm de rușinea făcută de acesta, rușine pusă în geamul de la stradă ca etichetă de țară: niște șpăgari, nu ai cu cine. Mâine vă vom comunica și contul în care noi am depus câțiva leuți, deja. Dacă-ți pasă de România, dă un leu să scăpăm de Severin!
    http://sareinochi.wordpress.com/2011/03/24/daca-ti-pasa-de-romania-da-un-leu-sa-scapam-de-severin-romania-chiar-te-iubesc/

    RăspundețiȘtergere
  2. mestere, regret sa-ti spun ca nici daca as fi Dinu Patriciu nu as da un leu pe Severin.

    RăspundețiȘtergere

toateBlogurile.ro