toateBlogurile.ro

vineri, 25 martie 2011

Crin Antonescu, platforma USL si divortul lui Iri

Crin Antonescu a declarat ca nu poate face publica platforma de guvernare USL din cauza divortului din familia Columbeanu.

"Oamenii care lucreaza la asta sunt aproape gata, dar trebuie gasit si un moment, pentru ca nenorocirile se tin lant si atentia publicului este retinuta de: nenorocirea din Japonia, divortul familiei Columbeanu, razboiul din Libia, divortul dintre Oana si Pepe. Incercam si noi sa gasim un moment."


E bine ca isi declara ordinea prioritatilor, dar daca platforma asta e interesanta, nu ar fi in stare sa deturneze atentia publicului - macar 60% din public, care zic ei ca ii va vota? Si are la dispozitiile Antenele sa-i faca reclama, prin alianta PNL-PC.

De jumatate de an singurele planuri de guvernare ale USL sunt "Jos Basescu". Crin n-a venit cu nici o idee. Ponta a venit cu doua:
- una cretina, rezolvarea crizei prin angajari la stat
- una surprinzator de capitalista - sa nu mai fie obligatorie plata CAS, fiecare sa cotizeze unde isi permite.
Din pacate, si-a luat suturi pentru amandoua si ideile au disparut de acolo de unde venisera, iar alianta a ramas tot numai cu "Jos Basescu".

Sunt foarte curios daca va fi ceva bun in platforma asta. Aerul plictisit al lui Crin cand a dat declaratia nu inseamna neaparat ca e plictisitoare; e posibil ca doar el sa nu fi inteles nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

toateBlogurile.ro