toateBlogurile.ro

vineri, 25 martie 2011

Ponta s-a suparat pe Realitatea ca vacarul pe sat


Stau si ma crucesc urmarind o emisiune la televizor in care a intervenit telefonic Victoras. Cica, vezi doamne, aseara el a fost incoltit de doi ziaristi profesionisti iar ulterior cu Basescu cei de la Realitatea s-au purtat cu manusi.

Si ca ora de difuzare a interviului lui a fost devansata pentru a face loc lui Basescu.



Si ca Striblea i-a jignit-o pe Daciana, pentru ca a citat un articol care spunea ca Daciana a pozat pentru diferite reviste, si ca s-a comportat ca doamna Culcer si multe alte aberatii.

Probabil se astepta sa fie felicitat pentru faptul ca a cerut demisia lui Severin dupa doua zile de la evenimente si numai la insistentele socialistilor europeni. Iara pe Basescu ar fi trebuit sa-l mitralieze.

Adevarul este insa altul...lui Ponta ii e frica de altceva: ii e frica sa ramana fara televiziune, deoarece Antenele sunt trrup si suflet langa UCD. Dupa cate s-a observat, deja exista miscari de trupe intre cele doua posturi tv ale opozitiei, dar concurente intre ele.

Daca PSD-istii raman fara vuvuzele, tinanad cont si de cum se faulteaza zi de zi, nu ii vad bine la viitoarele alegeri. Totodata, este evident faptul ca si Felix are o polita de platit lui Ponta, deoarece Victoras s-a debarasat de el ca de o masea stricata. Iar daca UCD-ul va fi singur pe cai mari, este foarte posibil ca USL-ul sa se destrame mai repede decat a fost conceput.

Toate acestea demonstreaza faptul ca opozitia este dependenta de propaganda mogulilor. Fara ea, sunt morti. Iar adevarata opozitie televiziunile au facut-o pana acum si nu partidele conduse de Crin si Ponta.

3 comentarii:

  1. Adica sa taca presedintele Romaniei, ca vrea sa vorbeasca Ponta.

    Si a comunicat ceva important pana la urma Victoras?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da...s-a batut cu pumnul in piept ca il va da afara pe Severin, cand de fapt a fost decizia europenilor. Nu era mai important sa se si desolidarizeze public?

    RăspundețiȘtergere

toateBlogurile.ro