toateBlogurile.ro

marți, 17 ianuarie 2012

Revolta piticilor pe creier


Cea mai enervanta chestie este ca sloganele din piata Universitatii resping dialogul. Boc e un pitic slugarnic, Base vrea exterminarea pensionarilor si Elena Udrea e curva. Ce poti sa raspunzi la "Iesi afara, javra ordinara"?

Stii cum se detecteaza un pitic pe creier? Sunt 3 semne:

1 Daca ti se ridica tensiunea cand vezi o anumita persoana (Basescu de ex)
2 da' nu stii sa spui, cu subiect si predicat de ce
3 si in loc de argumente folosesti injurii auzite la altii
atunci nene ai un pitic pe creier.

Piticul pe creier e o chestie intunecata, care seamana cu o pata pe creier, dar spre deosebire de aceasta e transferabil. Piticul pe creier creeaza reactii reflexe si este extrem de pretuit in politica, unde este folosit pentru a crea reactii de respingere fata de politicianul advers. Nici daca se da cu capul de pamant, respectivul politician nu mai poate convinge publicul de contrariu.

In principiu oricare are dreptul la pasarica lui, da' in Romania noi avem stoluri. Cam asa si cu piticii.

In plus, Romania e singura tara in care oamenii se mandresc cu piticii lor. Mai nou pasionatii colectionari de pitici se intalnesc in Piata Universitatii, unde fac schimb de pitici si isi completeaza colectiile de slogane.

Cum s-a ajuns aici?

Adevarul e ca, vorba lui V din V de la Vendetta, PDListii de frunte nu trebuie sa se uite decat la ei insisi. Timp de 7 ani nu au adoptat o lege fundamentala, care exista in toate tarile civilizate, Legea Presei.

Pentru ca piticii astia nu sunt toti artizanali. Sunt creati in fabricile de pitici pe creier Antena 1, Antena 3 si Realitatea, de unde sunt distribuiti in fiecare seara gratuit telespectatorilor.

Procesul de fabricatie a unui pitic este simplu: se ia o duma, gen "Basescu a vandut flota" sau "Yoghinii lui Bivolaru fac orgii". Daca respectivul nu neaga - dar atentie, ii trebuie o forta mediatica superioara - duma devine adevar. Elena Udrea a lasat sa treaca dumele ca ar fi amanta lui Basescu, curva etc fara sa-i dea in judecata, si uite unde a ajuns.

Alternativa ar fi ca in Romania sa existe o Lege a Presei, care ar bloca pofta de aberatii a lui Voiculescu lovindu-l brutal in portofel. Dar in Ro n-avem asa ceva, fiindca nu suntem o tara normala, iar PDL nu a avut suficienta minte ca s-o promulge.

Am mai scris despre asta aici:
Romania - tara unde maidanezii si ziaristii nu au legi

Daca duma devenita adevar este propagata cu suficienta forta, iote ca idiotii stransi in piata universitatii sunt gata sa sparga capul oricui nu e de acord cu ei. Procesul este similar celui prin care virusii pot provoca o epidemie cand numarul lor atinge un punct critic.

N-am nimic cu cei care manifesteaza din cauza de criza si arafat, dar piticii lor pe creier nu ma intereseaza.

Vorba bancului, in Romania avem deja prea multi.

3 comentarii:

toateBlogurile.ro