toateBlogurile.ro

marți, 24 ianuarie 2012

Pambuccian: alegerile anticipate ar fi un precedent periculos

Pambuccian, deputat al minoritatilor, este unul dintre putinii oameni de dreapta din Ro. Blogul lui m-a impresionat enorm. Era singurul care explica problemele economice dpdv a dreptei. M-a contrariat ca nu este membru al unui partid politic, sa-l votez.

Reactia lui la situatia actuala este pe scurt urmatoarea:
Reporter:
De ce considerati ca alegerile anticipate ar fi un precedent periculos ?
Crin Antonescu s-a declarat ieri "inspaimantat, mahnit peste masura" de faptul ca dumneavoastra, la intalnirea Putere-Opozitie, ati sustinut aceasta pozitie.


Varujan Pambuccian:
Eu i-am spus si lui Crin Antonescu de ce cred lucrul asta: pentru ca in anii care vor urma lucrurile se vor degrada din ce in ce mai mult, asta este un lucru foarte clar. Nu la noi atat de mult, cat se vor degrada incepand cu Franta, deja semnele se vad.

In acel moment, practic am putea intra intr-o sarabanda de instabilitati, care, pana la urma s-ar putea termina foarte prost. Foarte prost ar insemna sfarsitul democratiei, pentru ca lucrurile astea s-au mai intamplat in anii '30 in Europa si ma tem ca Europa se indreapta in directia aceea.

Acum, in momentul acesta, nu au niciun potential periculos, am si spus lucrul asta, dar lucrurile trebuie gandite in toate perspectivele lor.

sursa:
http://www.ziare.com/varujan-pambuccian/minoritati/pambuccian-oamenii-nu-mai-au-incredere-in-politica-si-asta-e-foarte-periculos-interviu-ziare-com-1145909

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

toateBlogurile.ro