toateBlogurile.ro

vineri, 23 septembrie 2011

Grecia in septembrie 2011

In confruntarea televizata cu Basescu, Geoana (si PSD-ul) a spus ca ei admira "modelul grecesc" si ca il vor implementa si in Romania.

Nu ma mir, pentru ca era modelul cu maximul furtului pentru politicieni si maximul bunastarii pentru cetatean, cheltuind banii imprumutati cu doua maini.

Unde se afla acum modelul grecesc:

"Reduceri de salarii şi pensii de până la 30%"

"Scumpiri drastice: Ulei+100%, Benzină+100%, curent, încălzire, gaz, transport public+50%"

"O treime din cele 165 000 de companii de servicii s-au închis, o treime nu mai poate plăti salariile angajaţilor. De nşpe mii de ori vezi în Atena semnul galben cu scris roşu "Enoikiazetai”- "De închiriat”

"Angajaţi la stat sau ai unor companii apropiate de stat, precum Olympic Airlines sau spitale, nu mai primesc de luni de zile niciun salariu şi sunt amânaţi pentru octombrie sau pentru "anul viitor”. Recordul l-a stabilit Ministerul Cultelor care n-a dat niciun ban timp de 22 de luni angajaţilor care au lucrat pe Acropole. "

"Sunt inventate noi taxe, de exemplu pentru a face un denunţ la poliţie, trebuie să plăteşti 150 de euro. Victima trebuie să plătească pentru ca denunţul ei să fie acceptat. "

"Concedierile masive de funcţionari publici sunt făcute deliberat antisocial. Sunt puşi pe liber mai ales oameni care mai au doar câteva luni sau ani până la pensionare şi care sunt pensionaţi mai devreme, cu 60% din pensia regulamentară."

"Activitatea universitară este oprită peste tot de facto până la sfârşitul anului. Mulţi studenţi nu-şi pot susţine lucrările de diplomă sau nu pot să dea examenele."

Citeste tot articolul sursa aici: http://www.presseurop.eu/ro/content/article/978581-drept-inainte-spre-un-genocid-financiar

Un comentariu:

  1. daca-l intrebi pe CheGargara (ca pe Crinela nu-i cazul s-o trezesti) la fel iti va spune: modelul grecesc - dar nu va intelege nimic din actualizarea modelului.

    RăspundețiȘtergere

toateBlogurile.ro