toateBlogurile.ro

sâmbătă, 30 aprilie 2011

Vantu s-a laudat ca a ucis oameni 3 - episodul cu arestarea pe 29 de zile

Dupa cum am uitat cu totii, exista o chestie numita recurs; am uitat-o pentru ca in general procurorii sunt intelesi cu inculpatul si uita sa recurga la ea.

Dar se pare ca Vantu nu s-a gandit sa curteze Tribunalul Bucuresti, bazandu-se pe faptul ca Curtea Suprema de Justitie e instanta superioara, iar tribunalul Bucuresti a decis arestarea lui pentru 29 de zile.

La Muulti Aaaaaaani! Casa de piatra!



Dar sa lasam antenele sa explice cum a organizat Basescu arestarea lui Vantu ca sa distraga atentia de la Nunta Printului William si sa ne intoarcem la fapte.

Astazi (vineri 29) Vantu a venit sa fie pus la arest, tacut dar foarte suparat in forul lui interior. Este nedreptatit, bietul escroc de la FNI. Este persecutat de soarta, ce mai, un adevarat martir al arbitrariului. El doar a amenintat cu moartea pe cineva, s-a lasat inregistrat, "ma doare-n **** daca inregistrezi", si acum, culmea nedreptatii, este arestat pentru amenintare cu moartea! Ce sa mai poti sa zici cand auzi asa ceva! dupa cum zicea o ziarizda de la antene.

A spus rece ca are o surpriza pentru Basescu care va fi facuta publica luni. Cu alte cuvinte, Basescu are pana luni timp sa intervina pentru el. Daca o face, luni se va face public un mare fas, de se vor mira toti prostii. Daca nu intervine, va fi facut public ceva important. Si, ca lucrurile sa ramana cu desavarsire neclare, exista si posibilitatea cacialmalei, adica sa nu aiba decat un mare fas care sa fie publicat luni.

Eu cred ca si-a facut calculele gresit, domnul Vantu. Basescu n-o sa-l scoata din arest de fiecare data cand isi ameninta cu moartea un partener de afaceri, mai ales ca s-ar putea ca asta sa fie modul standard de operare a lui SOV. Asa s-ar explica de exemplu frica lui Geoana, care saracul chiar a fost speriat de a ajuns sa spuna "Sorin Ovidiu Vantu este un personaj malefic". Basescu ar trebui sa vina de fiecare data cu stingatorul. Nu, Presedintele nu are nimic bagat in jocul asta iar Vantu nu mai controleaza Realitatea ca sa i-o ofere.

Mai mult, Basescu si-a facut un renume si toti cei din cercurile PDL stiu ca daca sunt prinsi Basescu ii va lasa sa se prajeasca la foc mic. Este unul din motivele pentru exista disciplina si muuult mai putine motive reale de a fi urmariti penal in PDL decat in celelalte partide. Nu renunta Base la renumele lui nici daca Vantu dovedeste ca ... completati spatiile goale cu ce va puie mintea.

Niet, tovarisci. La Muulti Aaaaaani!

Citeste si:
Vantu va fi cercetat in libertate
"Romania prinde radacini" - azi gropile din Moldova ale lui Vantu
Vantu s-a laudat ca a ucis oameni 2
Vantu s-a laudat ca a ucis oameni!


scuze pentru greseala, acum butonul de like functioneaza corect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

toateBlogurile.ro