toateBlogurile.ro

luni, 11 aprilie 2011

Marea vrajeala extraterestra & the Vault

Mai nou presa noastra a mai gasit un cal de bataie: o inregistrare FBI "dovedeste" ca am fost vizitati de extraterestri.

In loc sa pierdem timpul cu ei am preferat sa cautam sursa. Ei bine, am gasit-o si e fake, in sensul ca nu e o dovada. Nu dovedeste decat ca un tip din aviatie - a carui nume a fost cenzurat - i-ar fi spus niste povesti agentului FBI Guy Hottel in 1950.

Am gasit-o aici: http://vault.fbi.gov/ un site care intr-adevar merita tot respectul: The freakin' dosarele X in original. Site-ul apartine FBI-ului care pune la dispozitia publicului dosarele sale mai vechi de X ani si are un motor de cautare creat de FBI, care ar putea fi tehnologie extraterestra.

Nu este o chestie absolut de incredere - e mai mult o colectie de fapte, zvonuri si taieturi din ziare despre oamenii care erau de interes pt FBI - dar e interesant sa vezi cum Einstein era suspectat de anarhism sau cum priveau agentii FBI concertul de la Woodstock. Sau sa citesti dosarul lui Eliot Ness, seful Incoruptibililor care l-au pus cu botul pe labe pe Al Capone.

Asa ca va recomand FBI - the Vault.

Si pentru ca numai pe Giorno consideram ca oamenii au dreptul sa vada cu ochii lor:

Un comentariu:

toateBlogurile.ro