toateBlogurile.ro

luni, 28 martie 2011

Adio dar raman cu tine

Dupa mai mult de o saptamana de la dezvaluirea cazului de coruptie din Parlamentul European, Adrian Severin si-a dat demisia din PSD, a fost dat afara din grupul Socialistilor, dar a pastrat locul cald si bine de remunerat de la Bruxelles.

Vazand ca soarta ii era stabilita in PSD, si azi urma sa fie dat afara, Severin a mai incercat o manevra, anuntandu-si demisia in cadrul unei conferinte de presa in care a acuzat pe toata lumea de situatia in care a ajuns, mai putin pe el, cel care a cerut spaga. Ce mila mi-a fost de Marean Vanghelie, saracu`...mai, mai sa inceapa sa planga.


Vinovata e presa romana si internationala, vinovati sunt colegii si adversarii politici, vinovata e conducerea PSD care nu i-a sarit in sprijin, vinovata e opinia publica, cea care l-a "condamnat inainte de a fi judecat", vinovati sunt si bunicii din partea sotiei care nu i-au lasat decat 400 de mp de teren mostenire, teren pe care nenorocita asta de presa, care nu il intelege, i l-a echivalat la un milion de euro.

Insa a tinut sa anunte ca si in situatia asta obiectivele sale si ale PSD-ului raman aceleasi si ca va fi trup si suflet langa partidul care l-a propulsat in cele mai inalte functii din Romania si din Europa. Si adaug eu, cu ajutorul caruia, a strans bruma de avere de un milion de euro in cont.

Tot in cadrul aceleiasi conferinte de presa, Severin ne abureste ca nu a primit banii deci nu a luat mita. Sa-ti dea bani o firma fantoma care nu avea interes decat sa arate ca ceri bani? Tu vroiai si banii? Faptul ca te-au filmat la negocieri nu e dovada ca esti si corupt si prost? Faptul ca le-ai trimis mailuri in care pentru serviciile ilegale oferite le cereai mita nu e de ajuns?

Despre demisia asteptata de toata Europa nimic...tace si merge pe burta mai departe, sperand ca odata cu trecerea timpului, valurile se vor mai linisti iar el va ramane in continuare cu suma frumoasa de circa 20.000 de euro/luna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

toateBlogurile.ro