toateBlogurile.ro

miercuri, 9 februarie 2011

Mihai Giurgea: Sa ai drept la vot in functie de taxele platite la stat

"Catalin, asta cu dreptul la vot conditionat de educatie etc, sunt aiureli prea complicate si nici nu sunt corecte. Ce-mi pasa mie de diploma lui nea Gheorghe? Ma piș pe ea! Nici salariu nu-i dau pe diploma aia, daca vine cu ea la mine sa se angajeze.

De fapt lucrurile sunt foarte simple: bugetul national inseamna niste bani. Banii aia vin de la niste oameni. Ei, aia care platesc, aia decid si ce trebuie sa se faca cu banii. Cat de mult decid? pai exact ca in orice intreprindere – decizi in functie de cati bani ai bagat. Nu hotaraste unul care toata viata nu a platit nici un ban la buget (din contra, e abonat la ajutor social), cum trebuie cheltuiti banii mei.

Iar cat plateste fiecare, sa stii ca e foarte simplu de aflat. Chiar si ANAF-ul, cat e de incapabil, stie asta. Cu asta se rezolva si munca la negru, si toata evaziunea. Bun, faci evaziune, dar nici nu votezi."


articol si imagine preluate de pe: http://capitalismpepaine.wordpress.com/2011/02/08/imunitatea-parlamentara-trebuie-desfiintata/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

toateBlogurile.ro