toateBlogurile.ro

marți, 15 februarie 2011

Maurul si-a facut datoria, maurul poate sa plece

spune Shakespeare intr-o piesa celebra.

"Boc inca poate sa ramana! Boc n-a incasat inca destul. Boc mai poate incasa! (rasete, rade inclusiv Boc) Cand se va incheia criza, atunci vom pune alt premier. " Inca de la inregistrarile discutiei interne din PDL de anul trecut se stia ca Boc este constient sacrificat ca imagine.

PNL si PSD s-au unit luna trecuta - ce le impiedica sa se uneasca pana acum?

Ce se intampla de fapt? PDL considera iesirea din criza ca sigura. PSD, PC si PNL s-au miscat chiar mai repede.

Contrar marilor analisti politici romani, care au dat inca odata dovada nepriceperii lor, Boc nu a fost un invizibil pentru ura romanilor, ci a luat majoritatea injuraturilor, protejandu-l pe Basescu. Pretul platit este imens. Nu cred ca Boc va mai fi vreodata privit pozitiv. Cariera lui s-a incheiat.

Este Mugur Isarescu alegerea adevarata a lui Traian Basescu?

Nu, pt ca Mugur nu isi doreste asta. Nu, pt. ca noul prim-ministru tb sa fie de la PDL. Nu.

Este modul lui TB de a energiza un partid care isi imagineaza ca poate continua viata in puf, doar prin masinaria de partid a lui Blaga. Ii obliga sa aleaga un prim ministru, repede, si astfel ii obliga sa-si puna adevaratele probleme: cine suntem? ce directie avem? cine are calitati de lider dintre noi?

Un comentariu:

  1. Se pare ca domnia sa mac gregor l-a confundat in citat pe Friedrich Schiller cu Shakespeare, acel maur n-are nimic de-a face cu vetitul Othello, este altul, si anume unul din piesa "Conjuratia lui Fiesco din Genova".
    Este putin cam penibil, daca se raspândeste o asemene eroare.

    RăspundețiȘtergere

toateBlogurile.ro