toateBlogurile.ro

luni, 23 ianuarie 2012

Singura solutie

Singura solutie pentru scaparea PDL este iesirea in strada a simpatizantilor lor.

Daca nu se face o manifestatie cat mai mare in Bucuresti, PDL risca sa o ia pe urmele PNTCD.

Pentru ca in mentalul colectiv exista doar aia din piata iar simpatizantii PDL nu exista, pentru simplul motiv ca nu apar nicaieri.

9 comentarii:

  1. Mare greseala... imensa greseala...
    Doar pucistilor foloseste popor contra popor, dezordine, violente si razboi civil. Trebuie schimbat mesajul oamenilor in "Confiscarea averilor" si "300", singura solutie de iesire.

    Apoi, nici nu ar iesi:
    http://www.facebook.com/pages/Alaturi-de-Presedintele-Nostru/361235817223309

    RăspundețiȘtergere
  2. nu sustin violenta. Un miting in alta parte a orasului, protejati de jandarmi.

    RăspundețiȘtergere
  3. penibil... penibili... sustinatorii lui peste.
    aveti un pic de decenta si de empatie. sunt oameni care mor de foame!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, am vazut - sunt pline mall-urile si fast-food-urile si partiile de schi si aqualandurile! urmeaza sa ne spui ca ne mor vopiii zdrobiti in beemwurile lor. esti bou, amice anonim (nu sunt amicul tau, doar il parafrazam pe Caragiale)

      Ștergere
    2. evident ma asteptam la un asa raspuns de la admiratorii 'telectuali ai lu' "tiganca imputita", "gaozar", "viermi" etc, etc.
      bai mostenitorii comportamentali ai lui stalin... bai n-aveti pic de inima in voi...
      voi care credeti ca PR-ul agresiv si de cacat sau imaginea ciocoiasca e tot ce conteaza nu va mai treziti niciodata la realitate?
      lasa malurile si partiile si du-te intr-un cartier marginas dintr-un oras oarecare sau de la sat si vezi cum traiesc oamenii. ei mai suporta saracia lucie dar nedreptatea, aroganta si mitocania n-o mai suporta.
      stati ca niste papagali la cate o firimitura de la marii rechini care fura tot si pentru firimitura aceea sunteti in stare sa calcati pe cadavre. sau probabil va place sa fiti lachei de mafioti asfaltatori si ai unei curvistine care se crede viitoarea Cliton a Romaniei.
      din cauza ca voi cautionati lepre dinastea si nu spuneti adevarul, poporul roman se trezeste ca nu prea are de ales la vot. iar mafiotilor le convine asta pentru ca pot sa castige alegerile cu sacosa si apoi sa calce din nou oamenii pe gat. va veni vremea in care va vor calca si pe voi pe gat si nu vor avea mila. sau veti fi straviti in cadere odata cu ei. in curand.

      Ștergere
  4. Decenta si empatie inseamna sa asiguri un mers cat mai bun al economiei.

    PDL s-a manifestat cu foarte mult respect fata de manifestantii pasnici.

    Din pacate chestia ca eu nu am voie sa sustin PDL din motiv de chestii lacrimogene este o manipulare politica ordinara. Avem inca democratie, in care nu ai voie sa bagi pumnul in gura nimanui.

    In democratie, ai obligatia sa vii cu o oferta mai buna. Deoarece USL inca nu a venit cu nici o oferta, sunt mai rai decat PDL.

    RăspundețiȘtergere
  5. tactica asta a aplicat-o iliescu in 90 cu partidele istorice. nu stiu daca mai poate functiona. tu chiar nu realizezi ca s-a atins masa critica a nemultumirii si te legi doar de cei care vor sa profite de ea. cum spuneam... cam penibil.

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt sustinator al PDL, nu mi-am schimbat opinia tocmai pentru ca vad sforile USL. Daca numai numaratoarea celor iesiti in strada conteaza, sunt dispus sa ies in strada ca sa ne numaram si noi.

    Si imi pare rau, dar exact politica pumnului in gura se aplica acum de catre SL, exact ca in '90.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai daca esti dispus atunci hai: iesi a-fa-ra ... :))))))))))

      Ștergere

toateBlogurile.ro